
SABATO 12 NOVEMBRE 2016
RISTORANTE IL CASSERO - CENA € 25,00
Antipasti:
Pappa al Pomodoro - Cecina con affettati - Ceci con Aringa - Sformato di Cavolfiore - Fegatelli e Bruschette con Trippa
Primo Piatto:
Paccheri alla Gricia - Fettunta pane macinato a pietra leggermente agliato e Cavolo Nero
Secondo Piatto:
Stracotto di Vitello Sfumato al Chianti con patate arrosto e cipolle
Dolce:
Schiacciata Fiorentina con marmellata d'Arance
ACQUA E VINO DELLA CASA - CAFFE’
(TUTTO QUELLO NON SPECIFICATAMENTE INDICATO E’ EXTRA)
SI PREGA PREVENTIVAMENTE DI COMUNICARE LA PRESENZA DI VEGETARIANI, CELIACI E/O CON SPECIFICHE INTOLLERANZE
PER I BAMBINI ACCORDI AL MOMENTO
PRENOTAZIONI IN LOCO PRESSO BANCO G.A.ST.ART.
CASSERO restaurant - convivial supper € 25,00
Starters:WATER and HOUSE SPECIAL WINE - COFFEE
Meat mush with tomato - Chickpeas pancake with typical Tuscan cold cuts - Chickpeas with herring dices - Cauliflower cake - Pork liver sauce and tomato sauce on breadcrumbs, with Tripe
First course:
Gricia short pasta - Bread slice with garlic served with black cabbage
Second course:
Young beef stew cooked in Chianti wine, served with baked potatoes and onions
Sweet:
White flatbread sweet pizza from Florence with orange jam
(extras not included)
VEGETARIANS, VEGANS, CELIAC PEOPLE OR PEOPLE SUFFERING FROM SPECIFIC FOOD INTOLERANCES ARE INVITED TO SPECIFY THEIR CONDITIONS
IF YOU HAVE BABIES PLEASE ASK AND WE WILL MEET
THE G.A.ST.ART. DESK WILL COLLECT RESERVATIONS
THE G.A.ST.ART. DESK WILL COLLECT RESERVATIONS